ARTIKELN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Årets bästa adventskalendrar – det finns en för alla smaker!

Sugen på att testa en ny kaffesmak, godisbit eller leksak varje dag fram till jul? Här listar vi årets adventskalendrar!

adventskalender

Har du hakat på trenden med adventskalender? Oavsett om du gillar godis, doftljus eller noveller så finns det en för dig. Här listar vi årets bästa! Och du, det är helt okej att behålla kalendern för sig själv …

adventskalender kaffe

Morgonlyx!

Piffa till morgonkafferutinen med nya smaker varje dag! I den här kaffekalendern samsas 20 påsar rent kaffe av olika bönor och i olika rostningar, med fyra härliga smaksatta varianter. 

Kaffe-adventskalendern från Nabo.

Läs mer och köp här (länk till Designtorget).

adventskalender te

En värmande kalender

Är du snarare något av en tedrickare? Misströsta ej. English Teashop har tagit fram en utsökt och dekorativ julkalender fylld av goda, ekologiska tesorter. Helt perfekt till brasmyset!

Läs mer och köp här (länk till Cervera).

pokemonkalender

Kul ända fram till jul

Är ditt barn (eller du) tokig i Pokémon? Då kan du sluta leta nu. Den här maxade adventskalendern innehåller massor av figurer och annat roligt, perfekt för alla som älskar spelen och tv-serien.

Läs mer och köp här (länk till Estore).

kolakalender

Smaskig julgran

Den här julgransformade adventskalendern blir en dekoration i sig. Bakom varje lucka döljer sig två goda kolor, så du kan bjuda någon du tycker om!

Karamelleriet 2022: Christmas Rocks. 

Läs mer och köp här (länk till Bagaren och kocken).

adventskalender lakrits

En salt jul

Lakritsrotens kalender lovar spännande smakkombinationer och överraskningar för lakritsälskaren. Mums, säger vi!

Adventskalender Lakritsroten.

Läs mer och köp här (länk till Designtorget).

novellix kalender

Adventsmys

Ibland är allt man önskar sig en stunds avkoppling med lite läsning och en värmande dryck. Novellix har tagit fasta på det i denna box, som varje advent bjuder på en julig novell och en ny tesmak. 

Novellix stunder i advent 2022. 

Läs mer och köp här (länk till Designtorget).

adventskalender rituals

Drömgranen

Årets kanske lyxigaste julkalender? Skäm bort någon du verkligen tycker om med den här ultimata kroppsvårdskalendern. Fylld med doftljus och väldoftande produkter.

Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

chokladkalender

En chokladbit om dagen …

… håller doktorn borta, det är väl så man säger? Till sist vill vi förstås även tipsa om klassikern bland adventskalendrarna: den i choklad! Den här varianten med stämningsfullt motiv innehåller 24 chokladbitar utformade som bland annat nallebjörnar och jultomtar. Mums!

Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Läs mer: Så mycket är ditt julpynt värt!

Mest lästa artiklar