ANNONS FRÅN ADVISA

De sänker sin låneränta: ”Gör vardagen lättare”

Sanati hade tagit dyra lån till bilen, poolen och en ny tv – och betalade över 8600 kronor i månadskostnad. Då klev låneförmedlaren Advisa in i bilden. Nu sparar familjen tusenlappar.
– Det gör vardagen lättare.


Kom igång på några minuter: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad?

 

Miljontals svenskar har tagit dyra lån och krediter med hög ränta och månadskostnad. Paret Sanati var inget undantag. Totalt satt de med fem lån på 370 000 kronor för bland annat pool, tv och bilinköp – till en genomsnittlig effektiv ränta på 15 procent.
– Vi hade tagit på oss för många småkrediter, och hade även några större privatlån kopplat till bilköp och renovering. Krediterna hade alla minst 25 procents ränta, men även privatlånen kändes onödigt dyra, säger paret.

Många som dragit på sig dyra lån tänker att det inte finns någon chans att förbättra sin situation. Men familjen Sanati hade hört talas om låneförmedlaren Advisa som dagligen hjälper sina kunder att se över lånevillkoren.

Därför beslöt sig familjen för att samla lånen genom Advisa – vilket skulle visa sig bli en succé.
– Det känns väldigt skönt att ha fått hjälp med ekonomin av Advisa. Det var enkelt att använda tjänsten, och deras kundtjänst var väldigt trevlig och pedagogisk, säger familjen.

Advisa samarbetar med hela 38 banker och långivare, och den som bestämmer sig för att samla lånen kan få få olika erbjudanden. Man kan helt fritt välja det som passar bäst. Familjen fastnade för ett bud som gav möjligheten att omvandla alla fem lån till ett. De sänker månadskostnaden med över 5000 kronor medan den effektiva räntan sjunker från 15 procent till 5,14 procent i det nya lånet.
– Det var skönt att komma ner i månadskostnad, det gör vardagen lite lättare. Och trots att vi lägger upp lånet på längre tid sparar vi en del i ränta som vi slipper betala, säger familjen.

De konstaterar att den nya ekonomiska vardagen gett familjen fler möjligheter.
– Nu har vi istället pengar över att lägga på bättre saker än att betala onödigt dyr ränta.

 

Kom igång på några minuter: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad?

 

Advisa har hjälpt över 250 000 personer att se över sina lånekostnader. Man kommer igång smidigt och enkelt på advisa.se.

 

Före Advisas hjälp:
• 5 lån och krediter på totalt 370 000 kronor
• Återbetalningstid: 5 år.
• Månadskostnad: 8 610 kr.
• Effektiv ränta: 15,0 procent.

Efter Advisas hjälp:
• Ett på totalt 370 000 kronor
• Återbetalningstid: 12 år 1 månad.
• Månadskostnad: 3 405 kr.
• Effektiv ränta: 5,14 procent.
• Totalbesparing trots förlängd återbetalningstid: 22 850 kronor.

Mest lästa artiklar