Försäkra dig med oss!

En BoKvar-försäkring är en trygghet om du blir sjuk eller arbetslös, och finns även med inbyggd livförsäkring. Läs mer om Vi i Villas BoKvar-försäkring här!

Hallå där, Mikael Eklöf, ansvarig för Vi i Villa försäkring – hur fungerar Vi i Villas BoKvar-försäkring?

– Den är anpassad för dig som äger din bostad och finns i två varianter: Bas, som skapar trygghet om du blir sjuk eller arbetslös, och Plus som även har en inbyggd livförsäkring. Du kan försäkra dig för en månadsersättning på upp till 8 000 kronor per månad. Väljer du även livförsäkring kan du få ett skydd på upp till en miljon vid dödsfall.

Varför ska jag teckna en livförsäkring?

– En sådan bör du teckna framför allt om du har en belåning på till exempel din bostad. Många tänker inte på att lånet ’’ärvs’’ av anhöriga, och för efterlevande kan det bli svårt att klara räntor och amorteringar. Livförsäkringen utbetalas som ett skattefritt engångsbelopp och kan användas till att lösa lånet helt eller delvis.

Hur länge gäller en livförsäkring?

– Vår livförsäkring i BoKvar är anpassad till läsare i åldern 18–57 år. När behov och lån är lägre kan du gå över till Bas för att skydda din inkomst om du blir sjuk eller arbetslös, Bas kan du behålla tills du är 65 år.

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar