Nu har du chansen att bo i ett kapell!

Drömmer du om att bo i något riktigt unikt? Då har du chansen nu! I Norrmannebo är ett kapell till salu. Se de otroliga bilderna här!

Klicktoppen på Hemnet visar vilka bostäder som är veckans mest populära bostäder och den här veckans mest klickade annons är det här kapellet, i Romelanda några mil utanför Kungälv. Utgångspriset är ej angivet. 

– Anledningen till att det är så stort intresse är att det är både en fantastisk byggnad i kombination med att det ligger i tiden att ha ett unikt boende. I lite oroligare tider med både pandemier och krig i världen blir betydelsen av ens hem än viktigare för oss allra flesta, säger Matilda Lindström, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Norrmannebo Kapell byggdes 1919 och har sedan 2014 nyttjats som privatbostad. Här, där köket står idag, låg tidigare det gamla altaret. 

Drömmer du om bo omgiven av valv och änglamålningar? Nu har du chansen!

Varma toner och vackert trägolv i såväl allrum som sovrum.

Det är inte alla som kan säga att de har ett klocktorn i sitt hus … Genom klädkammaren kan du via trappor nå tornet och klocktornet!

Vill du se fler bilder och läsa mer om kapellet? Klicka här!

Läs mer: Sveriges mest unika boende till salu: en bunker!

TV: Redaktionens bästa klipp!
I SAMARBETE MED MILLIONMIND

Gör trädgårdsquizet och vinn presentkort på Plantagen!

Vill du fixa höstfint i hemmet och i trädgården? Tävla om presentkort på 1 000 kr hos Plantagen i vårt roliga quiz om trädgård, blommor och plantering!
plantagen

Svara på 5 frågor om trädgård, blommor och plantering och var med och tävla om presentkort på Plantagen.

En vinnare får ett presentkort på Plantagen värt 1 000 kr. Dessutom vinner två slumpade tävlingsdeltagare varsitt presentkort à 500 kr st.

För att delta i tävlingen, svara på frågorna i quizet nedan.

Se våra andra tävlingar här.

Mest lästa artiklar