Nytt för hemmet: Tapeter i taket! Spana in de fina mönstren

Vill du titta upp mot trädkronor, moln eller träpanel i taket? Varför inte satsa på en vacker tapet! Här är nyheterna från Boråstapeter.

Att måla taket i någon annan färg än vitt har varit trendigt ett tag. För den som vill ta det hela ett steg längre, och satsa på ett mönstrat tak, kommer nu även tapeter för taket.

Boråstapeter lanserar Ceiling Collection, med tapeter specialdesignade för tak i fem olika mönster. Inspiration har de hämtat från lummiga trädkronor, skira molnslöjor och himlavalvets vackra stjärnbilder.

Se alla mönster här!

tapeter i taket

Paneling, här i en brun nyans, är ett arkivmönster från Boråstapeter som kan sättas upp i alla riktningar och ger intrycket av en tredimensionell träpanel. Finns även i en beige nyans.

tapeter i taket

Dreamy Tree visar bladrika trädgrenar som träder fram genom dimma. Tapetens dämpade färgställning skapar en stillsam, naturlig atmosfär i rummet.

ceiling collection

Tree Canopy fungerar både i taket och på väggen och finns i tre olika gröna färgställningar. Mönstret är inspirerat av skönheten i trädkronor.

ceiling collection

Sky visar skira moln i ljusa färger som öppnar upp rummet och får taket att kännas högre. Synliga penseldrag och en subtil papperstextur ger tapeten struktur och djup. Finns i grått, blått och rosa.

tapeter i taket

Constellations, inspirerad av himlavalvet, har ett storskaligt guldmotiv som visar stjärnbilder. Finns i mörkblått, ljusblått och beige.

Läs också: Mönsterpassa tapet – hur gör man?


Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!

Mest lästa artiklar