ANNONS FRÅN CHILLI.SE

Nu ska utemöblerna ut – inred med en paviljong!

På vintern tar vi in utemöblerna och sedan åker de fram igen mot våren. Nu är det hög tid att börja vistas mer utomhus i trädgården. Det är dags att inreda verandan och altanen. De allra mysigaste kvällarna har du i en paviljong.


Med partytält och paviljong får du en fin uteplats hela sommaren. Du får ett ställe där familj och vänner kan umgås tillsammans. Det finns paviljonger både med tak utan nedfällbara väggar och med tak och nedfällbara väggar. Med nedfällbara väggar kan du hålla daggen borta och med myggnät håller du myggen på rätt sida.

 

Med ett myggnät håller du myggen på rätt sida.
Foto: chilli.se

 

Placera den var du vill

En paviljong kan du slå upp i trädgården, på altanen eller verandan. Står den i skuggan så skyddar den dessutom för extra varma och soliga dagar. När du inte använder paviljongen kan du enkelt fälla ihop den och ställa den dit solen inte når, så att inte tyget blir blekt och slitet.

En paviljong som står på altanen eller verandan skyddar bättre för vind och blåst än en paviljong som står på gräsmattan. Det finns dock en charm med att ha den ståendes på gräsmattan också. Underlaget blir mjukt under fötterna och ni kommer en bit bort från huset. Blåser och regnar det alldeles för mycket så blir det svårt att hålla sig torr, men det är trots allt vid sådana tillfällen man hellre spenderar tid inomhus tillsammans.

Med nedfällbara väggar håller du daggen borta och kan umgås mer privat.
Foto: chilli.se

 

Finns i olika storlekar

Paviljonger finns i olika modeller och storlekar just för att du ska kunna anpassa utrymmet efter behov och den typ av inredning du vill ha. I en paviljong kan du inreda med bord och stolar eller en soffgrupp – allt för att skapa minnesvärda middagar och ha tid för socialt umgänge. Du kan höja effekten ytterligare genom att ställa marschaller på backen, lägga kuddar i soffgruppen och annat stämningshöjande. Unna dig en fin plats för fest, nöje och kvalitetstid.

 

I en paviljong får du sommarkvällar du kommer att minnas länge.
Foto: chilli.se

 

 

Mest lästa artiklar