ANNONS FRÅN RÄCKESBUTIKEN

Glasräcke runt takterrassen gav drömutsikt

Niklas och Jessica Blomberg byggde sitt drömhus på stranden i Laholm, och när de planerade takterrass ville de göra det mesta av havsutsikten. Glasräcken blev det självklara valet. – De ger maximal utsikt samtidigt som de fungerar bra som vindskydd, säger Niklas Blomberg.


– Vi visste ganska tidigt hur vi ville att huset skulle se ut och vi ville dra fördel av den vackra utsikten så mycket som möjligt. Pricken över i är den 85 kvadratmeter stora takterrassen med 360 graders utsikt över strand, hav och skog, säger Niklas.

Information på nätet
Niklas letade information om räcken på nätet.

– Jag undersökte alternativ och kom snabbt i kontakt med Räckesbutiken. Det första som slog mig var deras stora utbud och att deras räcken kunde tillverkas efter mina mått och designönskemål. Dessutom var de prisvärda – med priser som få leverantörer kan mäta sig med.

Design, färg och form
Niklas fru Jessica gjorde de flesta designvalen enkelt och smidigt på Räckesbutikens hemsida.

­– För mig var det viktigt att räcket passade med de designval vi gjort för huset. Därför är material, färg på räcket och form på klämfästena noggrant utvalda, säger Jessica.

Maximal utsikt och enkel köpprocess
– Om du har en skruvdragare och ett vattenpass så fixar du monteringen på egen hand. Allt du behöver följer med i ordern, säger Niklas.

– Sammantaget är vi otroligt nöjda med vårt altanräcke. Det ger oss maximal utsikt, skydd mot vinden och är säkert. Dessutom var enkelheten från beställning till montering väldigt imponerande.

Tidigare kunder berättar

Marcus, kund hos Räckesbutiken skriver:
”Proffsigt företag! Vi köpte totalt 43 meter räcke till vår nya altan och vi är mer än nöjda! Allt passade på millimetern, allt var väldigt väl förpackat och monteringsanvisningen var personligt utformad för vår beställning. Kan verkligen rekommenderas!”

Sara, kund hos Räckesbutiken skriver:
”Enkel hemsida och snabb leverans. Bra, enkel hemsida som gjorde att det var lätt att beställa! Leveransen gick smärtfritt, inga skador eller krångligheter. Positivt överraskande att vi fick med både borr, tejp, olja och lim! Enkel och tydlig monteringsmanual! Våran handledare var pricken över i:et i vår fina trappa!”

Därför lönar det sig att beställa på Räckesbutiken – Jonas Halvarsson, försäljningschef på Räckesbutiken, om de 3 tyngsta skälen:

1. Brett utbud – skräddarsytt för dig Vi erbjuder oändliga valmöjligheter, allt efter dina specifika mått. Här är en del av vårt utbud:

– Glasräcke med aluminiumstolpar
– Glasräcke med rostfria stolpar
– Stolpfritt glasräcke
– Glas och klämfästen till dina befintliga stolpar
– Ledstänger

­

– Utöver form och material på stolpar och detaljer kan du också välja att få dina aluminiumstolpar eller ditt glas i precis vilken färg du vill, säger försäljningschef Jonas Halvarsson på anläggningen i Ängelholm, där både produktion och kundtjänst finns. 

2. Bästa köpupplevelsen
Vi vill leverera den bästa köpupplevelsen, från beställning till färdig montering. Det gör vi genom att:

– Du får designa dina räcken helt fritt efter tycke och smak
– Allt ingår – från första till sista skruv
– Du får personlig service hela vägen till färdig montering
– Individuella monteringsfilmer ingår till din produkt
– Vi låter dig läsa våra tidigare kunders omdömen

– På vår hemsida är det enkelt att gå från idé till handling, från beställning till montering. Givetvis kan du göra allt själv men du behöver inte göra det eftersom vi stöttar dig under hela processen. Du ska känna dig trygg med ditt köp och produkt vilket är viktigt när du gör den här typen av investering, anser Jonas.

3. Lagen på din sida
Räckesbutiken följer alla berörda lagar och Boverkets krav:

– Vi följer Boverkets uppsatta regler
– Våra glas uppfyller alla krav
– Våra räcken är CE-märkta

­– Glasräcken skapar helt nya intryck för dig och ditt boende och oavsett var de monteras uppfyller våra glas alla lagar, regler och krav, säger Jonas.

 

Klicka här för att få mer information och inspiration till ditt räcke 

Mest lästa artiklar