Få bukt med fuskbyggare!

Har du anlitat en hantverkare som inte gjort ett bra jobb? Står du med farliga elinstallationer och kapade bärande bjälkar?

byggkaos


Även om man är händig och klarar många bygg- och renoveringsprojekt själv finns det jobb som kräver ett proffs. Men vad händer då proffset inte gör ett bra jobb? När hela byggprojektet havererar och hatverkarna har tagit pengarna och dragit? Det är frågor som en ny teveserie ska svara på.

10 program under 2010

Om du känner igen dig vill Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB komma i kontakt med dig. Under 2010 ska nämligen en ny teveserie om tio program att sändas där dåliga hantverkare ska ställas till svars och havererade byggprojekt räddas.

– Det är inte ytterligare ett heminredningsprogram vi ska göra utan ett med ett journalistiskt perspektiv. Vi vill jaga rätt på de dåliga hantverkarna. De som lämnar farliga och ofärdiga arbeten efter sig, säger Anders Wistbacka.

Anders Wistbacka på Nordisk Film TV AB är proucent för den nya teveserien som ska gå under 2010.

Förutom att ställa de dåliga hantverkarna till svars ska varje program också få ett lyckligt slut.

– Vi kommer att hjälpa de drabbade familjerna att färdigställa de havererade byggprojekten. Med det handlar inte om heminredning utan mer om att återställa kapade bärande bjälkar och säkerställa elinstallationer.

Varje program är fristående där det havererade projektet färdigställs innan programtiden är slut. Det innebär att man nu söker i hela landet efter minst tio havererade byggprojekt. Planerad filmstart är i augusti. Vilken kanal som kommer att visa programmet är än så länge hemligt.

Vill du bli en av dem som får hjälp? Anmäl dig då till: hantverkare@hemmakanalen.se

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar