Höstblommor för din trädgård

Är det dags att piffa till trädgården? Vi har samlat fina blomsterarrangemang för din höstträdgård – som du kan göra själv. 


Dags att piffa upp trädgården eller uteplatsen med fina höstarrangemang. Vi har samlat blomsterinspiration för din trädgård. Inspireras av blomsterarrangemang med blommor i varma färger som har planterats i vackra äppellådor eller metallådor, vissa passar även lite extra bra till halloween.

1. Hårda material mot mjukt rosa

Källa

Blanda mjukt och hårt för ett snyggt blomsterarrangemang.

2. Höstblommor i äppellådor

Källa

Samla alla dina äppellådor, stapla dem på varandra och ställ dem mot en vägg och fyll de sedan med de mest höstinspirerande blommorna du kan hitta.

3. Minipumpor och lila blommor

Källa

Vill du inte ha en halloweenpumpa kan du istället göra ett snyggt blomsterarrangemang som kan stå ute på trappan under hösten.

4. Ljung och äpplen i blomsterlåda

Källa

Här är ett blomsterarrangemang som passar perfekt för att göra det höstfint utomhus. Det här kan du bland annat placera utanför ett fönster, i en balkonglåda eller på trappan.

5. Snygg halloweenpumpa

Källa

För dig som inte är ute efter en skrämmande halloweenpumpa, kan du göra ett snyggt blomsterarrangemang och använda pumpan som kruka. Blanda höstlöv med blommor och kvistar för en härlig mix.

6. Höstblomster

Källa

Även trädgårdstunnor kan användas som piedestaler. Piffa till din trädgård genom att använda blommor i många olika färger och placera dem på tunnorna.

7. En glad halloweenpumpa

Ofta har halloweenpumporna ett glatt men skrämmande ansiktsuttryck. Är du ute efter en pumpa med snällare framtoning, då kan du inspireras av den här.

8. Röda och orangea blommor

Källa

Vill du få till det där supersnygga blomsterarrangemanget som verkligen sticker ut i trädgården? Satsa på en vacker höstbukett tillsammans med en färgglad blomvas.

9. Blad och äpplen – snyggt blomsterarrangemang

Källa

Blad och höstäpplen är ett vinnande koncept! Den här buketten skulle vara fin att ha både inomhus och utomhus.

10. Mossa och orangea blommor

Källa

Kolla in den här vackra skapelsen som innehåller bark, mossa, och färgglada blommor. Någon som vågar ge sig på detta? Tipsa oss gärna om ni lyckas få till det.

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar