ANNONS FRÅN KONTOSMART

Det moderna sättet att köpa el – som alltid ger dig lägsta pris!

Trött på dyra och krångliga elräkningar? Nu erbjuder Vi i Villa tillsammans med Kontosmart en gratistjänst med landets bästa elpriser. Så passa på nu! Du kan spara tusenlappar och det tar inte mer än fem minuter.


De flesta husägare kan sänka sina elkostnader. Vi i villa samarbetar med Kontosmart, som är en gratistjänst för dig som vill få ett bättre elpris. Genom samarbetet kan ni läsare ta del av helt unika erbjudanden och priser på elavtal.

– Vi förhandlar med elbolagen specifikt för just Vi i Villas läsare för att ta fram landets bästa och billigaste elavtal. Det kommer inte gå att hitta lägre priser än de vi erbjuder någon annanstans, säger Pelle Lindberg på Kontosmart.

 

El ett år till bästa pris

Det nya samarbetet mellan Vi i Villa och Kontosmart syftar till att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för er läsare att välja elavtal. Ni slipper välja bland hundratals elbolag utan erbjuds istället direkt marknadens två billigaste elavtal, ett rörligt och ett fast.

Att byta avtal tar bara några minuter och sedan löper det på i ett år utan att ni behöver tänka mer på det. För att ni inte ska missa att byta till ett nytt lika fördelaktigt elavtal efter ett år så skickar Kontosmart automatiskt ut en påminnelse drygt 2 månader innan det nuvarande elavtalet löper ut.

 

Spara 3 000 kronor om året

Är det någon mening att byta elavtal då? Är det inte bara fasta avgifter ändå och några ören hit eller dit?

– Absolut inte! En villaägare med en normal energiförbrukning på runt 20 000 kWh/år sparar mellan 2 500 till 3 000 kronor årligen på att byta mellan olika bolag. Och det är faktiskt nästan 400 000 hushåll som byter elbolag varje år, så visst är det värt det, säger Pelle Lindberg.

 

Enkelt och smidigt

Kontosmart väljer inte bara ut de billigaste elavtalen åt dig, de säger också upp ditt gamla avtal. Du har även 14 dagars ångertid i fall att du ångrar dig. Dessutom går det snabbt att byta. Några klick sedan är det klart. Och vem vill inte spara in ett par tusenlappar varje år på några minuters jobb?

 

SÅ HÄR GÖR DU

*Klicka här och ange sen ditt postnummer.

*Du ser omedelbart dina förslag på elleverantör. Priset syns direkt så att du kan jämföra det med din nuvarande nivå.

*Välj önskat alternativ och fyll i formuläret.

 

 

Mest lästa artiklar