ANNONS FRÅN OTOVO

Över 1500 levererade solcellsanläggningar i Norden!

Otovo erbjuder lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar från första kontakt till solcellspanelen sitter färdigmonterade på taket. Solcellspanelerna tål svenskt väder med snö, regn och rusk.


 

Otovo bedömer hur många solcellspaneler du behöver

Otovo kopplar ihop dig med den installatör som är billigast i ditt område och som blivit rekommenderad flest gånger. På så vis kan Otovo erbjuda lägsta prisgaranti.

www.otovo.se skriver du in din hemadress och därefter räknar Otovo ut vad hela installationen kommer att kosta samt hur mycket pengar du sparar genom att byta till solel.

Otovo mäter hur mycket sol som kommer på taket för att bedöma hur många solcellspaneler du behöver. Detta gör Otovo genom att utvärdera hur mycket skugga som faller på taket och om taket ligger i söderläge eller norrläge och så vidare. 

Foto: otovo.se

 

Otovo tar hand om allt

Nästa steg är att ni enas om ett bra datum för att påbörja själva installationen. Otovo ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats. Du kan själv följa hela processen via funktionen Mina Sidor.

Över 1500 solcellsanläggningar

Efter 1-2 månader från första kontakt är solcellspanelerna på plats och när solen lyser produceras förnybar el. Otovos solcellspaneler tillverkas med minsta möjliga miljöpåverkan och är framtagna för att kunna utstå kyla, regn och rusk.

Med över 1500 installerade anläggningar i Sverige och Norge är Otovo ledande totalentreprenörer av solceller för villaägare.

 

Mest lästa artiklar