ANNONS FRÅN KUNDKRAFT

Sitter du fast med dyra elräkningar? Prova ett nytt sätt att köp el på – testa Kundkrafts elauktion!

Du kan köpa din el på två sätt. Antingen direkt via elbolagen eller så kan du testa att lägga ut ditt elpris på en elauktion. Här kan du läsa mer om varför du bör testa elauktion med Kundkraft.


 

Undvik dyra elavtal – lägg ut ditt elpris på elauktion

Många som väljer att köpa el direkt från svenska elbolag hamnar på någon av de stora jämförelsesajterna där det kan vara lätt att förföras av rena lockpriser. På dessa sajter lockar elbolagen till dig kunder genom att erbjuda ett lågt pris, men räknar med att du glömmer att säga upp avtalet i tid, så att de sedan kan höja priset och ta ut en fast månadsavgift. Det finns dock ett sätt för dig att bestämma själv, genom att lägga ut ditt elpris på Kundkrafts elauktion.

– På Kundkraft gör vi det enkelt att pressa ditt elpris, år efter år. Egentligen borde alla svenskar lägga ut sitt elpris på en elauktion. Alltför många betalar höga elpriser och fasta avgifter helt i onödan, säger Anders Kaijser, VD Kundkraft Sverige AB.

 

Svenska elbolagen budar fram det billigaste gröna elpriset

Som kund hos Kundkraft kan du köpa el utan att teckna osäkra elavtal eller hamna i förhandlingar och timslånga dispyter med olika elbolag. Kundkraft bjuder varje år in svenska elbolag till en elauktion där syftet är att låta elbolagen få buda fram det billigaste gröna elpriset på marknaden. Kundkraft förhandlar sedan bort alla fasta och dolda avgifter. Det elbolag som budar fram det billigaste elpriset får alla Kundkrafts medlemmar under ett års tid.

– Många vet inte vad en elauktion är eller hur lätt det faktiskt är att få ett pressat elpris. Vi bjuder in alla svenska elbolag och det är bara att skriva in sitt personnummer på kundkraft.se så sköter vi resten!

 

Ny elauktion varje år

När ett år har gått förhandlar Kundkraft fram ett nytt elavtal åt sina kunder genom att bjuda in till en ny elauktion. På så vis pressas elpriserna varje år utan att kunderna behöver göra något.

– Du behöver inte säga upp ditt gamla elavtal själv och som kund hos Kundkraft är du alltid garanterad ett billigt och pressat grönt elavtal utan fasta avgifter.

 

Bara grön el från sol, vind och vatten

Endast elbolag som erbjuder grön el från sol, vind och vatten får buda i elauktionen, alltså inte elbolag som erbjuder el från kolkraftverk eller andra fossila bränslen.

Under 2018 sparade Kundkrafts kunder 3600 kronor i snitt på sitt elavtal jämfört med de som haft ett anvisningsavtal. De som bor i villa har mycket pengar att spara eftersom elförbrukningen ofta är stor.

Testa nu

 

 

Få ett elbolag med grön, billig el. Framtida generationer kommer tacka dig. 
Foto: iStockphoto

Mest lästa artiklar