4 piadina:
- 250 g cocktailtomater, blandade färger
- 1 frp Zeta Piadina, 360 g
- 1 burk Zeta soltorkade tomater, 200 g
- 2 frp Zeta Mozzarella di Bufala Campana, 100 g
- 1 påse Zeta grovriven Parmigiano Reggiano, 85 g
- 1 frp Zeta Prosciutto di Parma, 70 g
- 70 g rucola
- 1 kruka färsk oregano
- Zeta Crema di Balsamico
- Zeta Extra jungfruolivolja Classico
Så här gör du:
1. Skiva de färska tomaterna och ställ åt sidan. Bryt mozzarellan i mindre bitar och låt rinna av på en bit hushållspapper. Det behövs en halv mozzarella per piadina.
2. Lägg brödet i en het stekpanna med lite olivolja. Fördela soltorkade tomater och mozzarella jämnt över ett piadinabröd. Strö över riven parmesan. Stek tills osten börjar smälta. Lägg på parmaskinka, rucola, tomater, färsk oregano och droppa över lite crema di balsamico.
3. Vik över halva brödet och servera!