ANNONS FRÅN GRILLTORGET

Tips: Så förlänger du livslängden på din grill

Snart nalkas tiden för middagar och fester i trädgården eller på din uteplats. Är grillen redo för säsongen?

grill

Värmen är på ingång och det är dags att börja planera säsongens efterlängtade grillkvällar. Att göra sig redo för grillsäsongen behöver inte alltid innebära att köpa en ny grill – en besiktning och eventuella extradelar till sin gamla trotjänare kan räcka för att stå rustad och klar när vårens första barbecue nalkas.

Dags att damma av grillen? Se vad du behöver här

Om du tar hand om din grill kommer den hålla längre och det blir både godare samt fräschare och roligare att använda den. LANDMANN erbjuder nya gasol- och kolgrillar samt elektriska och bärbara grillar, men vill även göra det enkelt för dig att hålla din nuvarande grill fin i många år framöver. Därför säkerställer de att de delar på grillen som lättare slits ut – och många andra grilltillbehör – är lätta att få tag på, direkt via hemsidan. Innan grillsäsongen drar i gång bör du därför passa på att se över din grill och se om någon del behöver behöverbytas ut eller putsas till – behöver du hjälp behöver du bara ta kontakt med experterna.

Behöver du grillhjälp? Läs mer här

Håll grillen torr och ren

Steg ett för att få en grill med lång livslängd är att hålla den torr och ren. Det gör du först och främst med ett väderskyddande överdrag, men när det väl är dags för rengöring är en rengöringsborste och rengöring särskilt anpassad till grillen den bästa vägen att gå. 

LANDMANNs grillrengöring kommer i praktiska sprayflaskor och funkar till gas-, kol-, och elgrillar. Där du vill rengöra extra skonsamt kan du spraya innehållet på en trasa i stället för direkt på grillen. För att få ett rent och fräscht grillgaller kan du även använda LANDMANNs grillgallerrengöring.

Tillbehör är a och o

Oavsett om det handlar om att kunna bjuda fler på grillfest eller vilja utveckla sin matlagning finns det dessutom olika praktiska tillbehör som kan underlätta och göra grillandet roligare.

Ett praktiskt grillgallersystem kan exempelvis anpassa din grillyta efter det du gillar att grilla. Även tänger, korgar, gafflar och annat du behöver finns på samlingssidan grilltorget.se. För dig som vill ta det steget längre och glänsa finns även ett magnettillbehör som du fäster på grillen för att ha marinader, papper, kryddor och annat behövligt nära till hands. Det är bara du som sätter gränserna för sommarens grillkvällar. Vad behöver du för att lyckas?

Läs mer på grilltorget.se

Mest lästa artiklar